Öğretim Üyemiz, Emlak Sektöründe Nitelikli İşgücü İhtiyacının Karşılanmasında Üniversitelerin Rolü Çalıştayına Katıldı

04.01.2024
Üniversitemiz Yenipazar Meslek Yüksekokulu (MYO) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uluç Çağatay, Bursa Uludağ Üniversitesi ile Bursa Emlak Müşavirleri Odası tarafından düzenlenen ve akademik anlamda Türkiye’de ilk ve tek olan “Emlak Sektöründe Nitelikli İşgücü İhtiyacının Karşılanmasında Üniversitelerin Rolü ve Sektörel Çözüm Önerileri” çalıştayına katıldı.

Akademisyenlerin ve emlak sektöründen temsilcilerin katıldığı çalıştay kapsamında; emlak sektörünün ihtiyacı olan nitelikli işgücünün karşılanmasında yaşanan sorunlara sektörel çözüm önerileri getirilerek, söz konusu sorunların çözümünde üniversitelerin rolü üzerinde duruldu.

Çalıştayda, Yenipazar MYO Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uluç Çağatay “Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Yenipazar Meslek Yüksekokulu Örneği” isimli bildirinin sunumunu gerçekleştirerek emlak sektörünün nitelikli işgücü ihtiyacının karşılanmasında yaşanan sorunların çözümüne yönelik katkıda bulundu.

Çalıştay, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uluç Çağatay’a teşekkür plaketi sunulmasının ardından fotoğraf çekimiyle sona erdi.