Öğretim Üyemiz, Dünyanın En Saygın Üniversitelerinden Cambrige Üniversitesinde Bilimsel Araştırma Çalışmalarına Başladı

29.02.2024
Üniversitemiz Fen Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem Esen, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından sunulan Akademik Birikim Projesi kapsamında kazanmış olduğu burs ile Cambridge Üniversitesinde bilimsel araştırma çalışmalarına başladı.

Prof. Dr. Cem Esen, 1 yıl süre ile Cambridge Üniversitesi Kimya Bölümünde “Moleküler Baskılanmış Polimerlere Dayalı Mikroakışkan Sistemler” üzerine bilimsel çalışmalar gerçekleştirecek.

Dünyanın en saygın ve prestijli üniversiteleri arasında yer alan Cambridge Üniversitesinde yapacağı çalışmalarda, Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Cem Esen’e başarılar dileriz.