Öğretim Üyemiz, Biodiversa+ Bilim Kurulu’na Seçildi

11.12.2023
Üniversitemiz Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Zooloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Türkozan, Avrupa Birliği’nin Biodiversa+ (Avrupa Biyoçeşitlilik Ortaklığı) Programı çerçevesinde açtığı teklif çağrısı kapsamında oluşturulan Bilim Kurulu’na seçilen 27 kişi arasına girdi.

Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Türkozan, Avrupa Birliği’nin Biodiversa+ (Avrupa Biyoçeşitlilik Ortaklığı) Programı çerçevesinde açtığı “Improved Transnational Monitoring of Biodiversity and Ecosystem Change for Science and Society” (Bilim ve Toplum İçin Biyoçeşitlilik ve Ekosistem Değişiminin Ulusötesi İzlenmesinin İyileştirilmesi) konulu teklif çağrısı kapsamında oluşturulan Bilim Kurulu’nda yer alan 27 kişiden biri olarak seçildi.

Öğretim üyemizi tebrik eder, başarılı çalışmalarını devamını dileriz.