Öğretim Üyemiz, Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünde Görev Yapan Personele Eğitim Verdi

05.02.2024
Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Salim Kaya, Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünde görev yapan bakım ve temizlik personellerine eğitim verdi.

Horsunlu Huzurevi'nde gerçekleştirilen eğitimde; Dr. Öğr. Üyesi Salim Kaya, katılımcılara iletişim konusunda önemli bilgiler aktarırken stres, öfke ve kriz yönetimi üzerine kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Bakım ve temizlik personellerine güçlü iletişim becerileri kazanmaları ve zorlayıcı durumlarla başa çıkabilmeleri için bilgiler sunma amacı taşıyan eğitim, katılımcıların sağlık hizmetleri alanında kaliteli bakımın sürdürülmesine katkı sağlamayı hedefledi.