Öğretim Üyemiz Avrupa Virus Biyoinformatik Merkezi'nde Araştırma Ekibine Katıldı

02.11.2022
Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Viroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. B. Taylan Koç, TÜBİTAK 2219 Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı kapsamında doktora sonrası araştırmalarını yapmak üzere Almanya'da bulunan Friedrich Schiller University-Jena'da European Virus Bioinformatics Center-EVBC (Avrupa Virus Biyoinformatik Merkezi)'da çalışmalarına başladı.

TÜBİTAK tarafından desteklenen proje konusunun yanında farklı projelerde de görev alacak olan Doç. Dr. B. Taylan Koç, EVBC bünyesindeki "RNA Bioinformatics and High-Throughput Analysis" bölümünde araştırma ekibine dahil oldu.

Dünya çapında virus biyoinformatik merkezlerinin en önemlilerinden biri olan EVBC'da çalışma ekibine dahil olan Viroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Doç. Dr. B. Taylan Koç'u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.