Öğretim Üyemiz, ‘Yılın Genç Bilim İnsanı Ödülü' Aldı

16.06.2023
Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Veterinerlik İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Çine Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hasan Erdoğan, Nobel Bilim ve Araştırma Merkezi Derneği tarafından “İç Hastalıkları” alanında Yılın Genç Bilim İnsanı Ödülüne layık görüldü.

Nobel Bilim ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu tarafından, 2022 yılında “Veteriner Hekimliği” biliminde yürüttüğü bilimsel projeler, alan editörlükleri, verdiği dersler, editör yardımcılıkları, yayınladığı bilimsel makaleler ve diğer akademik hizmetleri sebebiyle “İç Hastalıkları” alanında Yılın Genç Bilim İnsanı Ödülünü Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Veterinerlik İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Erdoğan’a verdi.

Öğretim Üyemizi tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.