Öğretim Üyemiz, “Kadın ve Aile Çalışmaları Merkezleri Buluşması ve Deneyim Paylaşımı” Etkinliğine Katıldı

08.03.2024
Üniversitemiz Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Psikolog Öğr. Gör. Dilek Akıcı Tayanç, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Eğitim Fakültesi, Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinasyonunda düzenlenen “Kadın ve Aile Çalışmaları Merkezleri Buluşması ve Deneyim Paylaşımı” etkinliğine konuşmacı olarak katıldı.

60 üniversitenin Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezlerinin katılımı ile gerçekleşen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Buluşması, 7 Mart 2024 tarihinde çevrim içi olarak gerçekleştirildi. Etkinlikte konuşan Öğr. Gör. Dilek Akıcı Tayanç, Üniversitemiz Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin yapmış olduğu ve önümüzde üç aylık dönemde yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.