Öğretim Üyelerimizin “Yerel Yönetimler Üzerine” Kitabı Yayımlandı

17.12.2015
Üniversitemiz Aydın İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep TEKELİ’nin editörlüğünde hazırlanan ‘Yerel Yönetimler Üzerine’ adlı kitap Nobel Yayınevi tarafından Ekim 2015 tarihinde yayımlandı.

Öğretim Üyelerimiz Yrd. Doç. Dr. Hüseyin GÜL, Yrd. Doç. Dr. Kamil BİRCAN, Yrd. Doç. Dr. Hakan ARSLANER, Yrd. Doç. Dr. Mustafa ÖZÇAĞ, Yrd. Doç. Dr. Algın OKURSOY, Yrd. Doç. Dr. Hakan HOTUNOĞLU, Yrd. Doç. Dr. Emin KÖMÜRCÜLER, Öğr. Gör. Sabiha KESKİN, Arş. Gör. Tarık ILIMAN ve Arş. Gör. Sercan YAVAN’ın da katkıda bulunduğu kitapta yönetim ve yerinden yönetim kavramları,  mahalli idarelerin ekonomik ve mali durumları ile bunların aldıkları kararların analizi yer alıyor.

Yerel yönetim idarelerinin harcama ve denetiminin usul ve esaslarının da incelendiği kitapta yerel yönetimlerin,  teknolojik gelişmelere nasıl uyum sağladıkları ve teknolojiden nasıl faydalandıkları anlatılıyor. Bunun yanında e-Devlet ve e-Belediyecilik kavramları kısaca açıklanarak ülkemizdeki durum analiz ediliyor.

Öğretim elemanlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.