Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Öğretim Üyelerimizin TÜBİTAK Tarafından Desteklenen Projesi, Uygulanmaya Başlandı

07.02.2024
TÜBİTAK 2237 Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında desteklenen ve yürütücülüğünü Üniversitemiz Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Kırmacı’nın yaptığı “Türkiye Karayosunları I (Kserofitikler)” başlıklı eğitim projesi başladı.

Türkiye’nin farklı üniversitelerinden gelen 20 katılımcıyla devam eden projede, 3 farklı üniversiteden 6 öğretim üyesi eğitim veriyor. Projede eğitmen olarak Prof. Dr. Adnan Erdağ (Fen Fakültesi, Biyoloji Bölümü), Prof. Dr. Tülay Ezer (Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi,  Mimarlık Fakültesi, Peyzaj Mimarlığı Bölümü), Prof. Dr. Ersin Karabacak (Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Fen Fakültesi, Biyoloji Bölümü), Prof. Dr. Hatice Özenoğlu (Eğitim Fakültesi, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü), Dr. Öğr. Üyesi Mithat Evrim Demir (Buharkent MYO, Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü) ve Ögr. Gör. Dr. Gözde Aslan’ın (Buharkent MYO, Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü) yer alırken 2 kişi de yardımcı personel olarak görev yapıyor.

6-9 Şubat 2024 tarihleri arasında 4 gün devam edecek projenin, detaylarına http://www.karayosunuokulu.com.tr internet sayfasından ulaşılabilir.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN