Öğretim Üyelerimizin TÜBİTAK Proje Başarısı

05.02.2018
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 2017 yılı 2. dönem destekleme sonuçları açıklandı. Üniversitemiz öğretim üyelerinin sunmuş olduğu dört proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye layık görüldü.

Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü’nden Prof. Dr. Celal Ülger,  Ziraat Fakültesi, Bitki Koruma Bölümü’nden Prof. Dr. Serap Açıkgöz, Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nden Yrd. Doç. Dr. Fatih Mehmet Yılmaz ve Aydın İktisat Fakültesi Ekonometri Bölümü’nden Yrd. Doç. Dr. Öznur Özdamar Giovanis 1001, 3501 ve 1005 programlarında desteklenmeye hak kazandı.

Desteklenmeye hak kazanan projelerden Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Fatih Mehmet Yılmaz’ın yürütücülüğünü yaptığı projesinin Danışmanlığını Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan üstleniyor.