Öğretim Üyelerimize En İyi Venöz Bildiri Ödülü

24.11.2017
Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Ş. Barçın Öztürk, Doç. Dr. Tünay Kurtoğlu, Yrd. Doç. Dr. Selim Durmaz, Doç. Dr. Filiz Abacıgil, Doç. Dr. M. Bülent Ertuğrul; Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Ögretim Üyeleri, Prof. Dr. Özcan Erel ve Prof. Dr. L. Didem Kozacı,

18. Ulusal Vasküler ve Endovasküler Cerrahi Kongresi 9. Ulusal Fleboloji Kongresi’nde sunmuş oldukları bildiri ile ‘En İyi Venöz Bildiri’ ödülüne layık görüldü.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Girne kentinde 9-12 Kasım 2017 tarihlerinde düzenlenen organizasyona ekip, ‘Sıçanlarda MRSA’nın Neden Olduğu Vasküler Greft Enfeksiyonunda Ozonun Bakteri Gelişimine ve Tiyoldisülfid Homeostazına Etkisi’ başlıklı bildiri ile katıldı.

Öğretim Üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.