Öğretim Üyelerimize En İyi Sözel Bildiri Üçüncülük Ödülü

30.11.2017
Üniversitemiz Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Proje Yürütücüsü Yrd. Doç. Dr. Sevcan Karakoç Demirkaya ve ekibi 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen 11. Ulusal Alkol ve Madde Bağımlılığı Kongresi’nde, sunmuş oldukları bildiri ile en iyi sözel bildiri üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Proje Yürütücüsü Yrd. Doç. Dr. Sevcan Karakoç Demirkaya ile Yrd. Doç. Dr. Hatice Aksu, Uzm. Dr. Börte Gürbüz Özgür, Uzm. Dr. Zafer Güleş, Yrd. Doç. Dr. Sibelnur Avcil, Arş. Gör. Dr. Sercan Öztürk’den oluşan ekip, BAP Projesi olan  “İnternet Bağımlılığı İmpulsivite mi, Kompülsivite mi? Patolojik İnternet Kullanımı Olan Çocuk ve Ergenlerdeki Yürütücü İşlevlerin Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu ve Obsesif Kompülsif Bozukluk Tanıları ile Karşılaştırılması”  başlıklı bildiri ile Kongrede yer aldı.

Öğretim Üyelerimi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.