Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Öğretim Üyelerimizden Uluslararası Başarı

20.12.2016
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Renan Tunalıoğlu, Doç. Dr. Ferit Çobanoğlu ve Doç. Dr. Ayşe Demet Karaman, İngiltere’de bulunan Southampton Üniversitesi Öğretim Elemanları, Prof. Dr. Jeremy Howells, Prof. Dr. Tolga Bektaş, Asis. Çağla Yavuz ile birlikte Southampton Üniversitesi İşletme ve Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi

Prof. Dr. Mine Karataş Özkan’ın yazıp editörlüğünü yaptığı Sustainable Entrepreneurship and Social Innovation (Sürdürülebilir Girişimcilik ve Sosyal İnovasyon) adlı kitapta bir bölüm yayımladı.

 Kitabın “Sustainable Innovation and Entrepreneurship in Agriculture” -Emprical insights into the SME Ecosystem ( Tarımda Sürdürülebilir İnavasyon ve Girişimcilik – Küçük ve Orta Ölçekli İşletme Ekosistemlerinde Deneysel Anlayışlar.) bölümüyle destek veren akademisyenlerimiz, Üniversitemiz ve Southampton Üniversitesi İşletme ve Hukuk Fakültesi tarafından 2011- 2014 yılları “Türkiye ve Birleşik Krallık Yüksek Öğretim Kurumları ile Stratejik İşbirliği Aracılığı ile Tarımda Türk Küçük-Orta Ölçekli İşletmelerinin Yönetim Kapasiteleri ve Sürdürülebilirlik Stratejilerinin Geliştirilmesi” konulu projenin bir bölümünden hazırlandığını belirttiler. 

Projenin başlama aşamasında desteklerini esirgemeyerek önemli katkılarda bulunan dönemin Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Faruk Durdu'yu rahmetle anıyor, girişimcilik alanında önemli bir yayın olarak değerlendirilen kitabın yayımlanmasında emeği geçenleri tebrik ediyoruz.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN