Kitap hakkında bilgiler veren Öğr. Gör. İrem Gül Okşar, “Reading Powder, aşçılık, yiyecek içecek, gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğrencilerinin ilginç yemek hikayeleri ve tarifleri üzerinden İngilizcelerini geliştiren ve aşçılık terminolojisini öğreten bir okuma anlama ( reading skill) kitabı.’’ dedi.
Öğretim Üyelerimizin Projesine TÜBİTAK’tan Destek
ADÜ Yürütücülüğünde Geliştirilecek Proje, İki Boyutlu Malzemeler Alanında Yeni Ufuklar Açacak
Federasyon Başkanı Prof. Dr. Mutlu Türkmen’den Üniversitemiz Sporcularına Tebrik
Üniversitemiz Akademisyenlerinden TÜBİTAK 1001 Programında Önemli Başarı
Üniversitemizde “Temel Afet Farkındalığı Eğitimi” Gerçekleştirildi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu