Öğretim Görevlimiz Birincilik Ödülünün Sahibi Oldu

22.12.2021
Üniversitemiz Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu (MYO) Mimari Dekoratif Sanatlar Programı Öğretim Görevlisi Kadir Ertürk, Zeytinburnu Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi tarafından bu yıl 8’si düzenlenen Uluslararası “Geleceğin Ustaları Geleneksel Sanatlar Tasarım Yarışması” nda çini branşında birincilik ödülünün sahibi oldu.

Geleceğin Ustaları Geleneksel Sanatlar Tasarım Yarışmasında bu yıl Hüsn-i Hat dalının üç kategori, çini, tezhip ve minyatür olmak üzere dört farklı branşta düzenlendiğini belirten Öğretim Görevlisi Kadir Ertürk, “Yarışmaya, yurtiçi ve yurtdışından toplam 203 eser katıldı ve 4 branşta toplam 30 adet ödül dağıtıldı. 18 Aralık 2021 tarihinde ödül töreni ve sergi açılışı gerçekleşen yarışmada, dereceye giren eserler 24 Aralık 2021 tarihine kadar Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde ziyaret edilebilecek.” dedi.