Öğretim Görevlilerimizin Editörlüğünü Yaptığı Kitap Yayımlandı

17.10.2023
Üniversitemiz Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) Öğr. Gör. Eren Gönül ve Öğr. Gör. Aytekin Kalkan’ın editörlüğünü yaptığı, ‘Nazilli: Doğa, Kültür, Turizm’ isimli bir kitap yayımlandı.

Cumhuriyetin 100.Yılı anısına basılan kitap; Nazilli’nin Turizm Potansiyeli,  ‘Nazilli’nin Arkeolojik Yerleri’, ‘Nazilli’nin Belleğini Oluşturan Mekanlar’, ‘Nazilli’nin Dini Yapıları: Camiler’, ‘Nazilli’nin Manevi Bekçileri: Mezarlar, Yatırlar, Türbeler’, ‘Antik Çağlardan Günümüze Akçay Vadisi’nin Korunmuş Kültürel Zenginlikleri’, ‘Nazilli’nin Geleneksel El Sanatları’, ‘Nazilli’nin Florası’, ‘Nazilli’nin Mutfak Kültürü’ ve ‘Nazilli’deki Özel Etkinlikler’ konu başlıklarını içeriyor.

Öğr. Gör. Eren Gönül ve Öğr. Gör. Aytekin Kalkan’ı tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.