Disiplinler arası birçok yabancı araştırıcının yer aldığı kitapta öğretim elemanlarımız; buğday tanesinin agronomik, çevre, iklim ve genetik faktörlerine bağlı olarak buğday kalitesi başta olmak üzere antioksidan, fenolik asit dağılımı ve aminoasit kompozisyonu değişimlerini inceledi.
Öğretim Elemanlarımız, insan sağlığı ve beslenme fizyolojisinde önemli yeri olan kimyasalların tarımsal faktörlere bağlı olarak değişimlerini açıklayarak literature önemli bilgiler kazandırmayı hedefledi.
Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent, İletişim Fakültesini Ziyaret Etti
Üniversitemizden Yangınzede Hayvanlara Ücretsiz Tedavi Desteği
Üniversitemiz, Yetkili İHA Ticari Pilot Eğitim Merkezi Olarak Akredite Edildi
Karacasu Memnune İnci MYO’da 2024–2025 Akademik Yılı Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
Akademisyenimizin Kitabı Yayımlandı
Mühendislik Fakültesi ZADA Takımı’ndan TEKNOFEST 2025’te Büyük Başarı
Öğrencilerimizden Avrupa Takımlar Şampiyonası’nda Gurur Veren Başarılar
Aydın Gaşağı Tür Koruma Eylem Planı Projesi, Türkiye’de İkinci Kez Desteklenen 10 Projeden Biri Oldu
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu