Öğretim Elemanlarımızdan Sözel Bildiri İkincilik Ödülü

25.11.2019
Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı Öğretim Elemanları;

Arş. Gör. Rüveyda Yüksel, Prof. Dr. Hülya Arslantaş, Dr. Öğr. Üyesi Mehtap Kızılkaya, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı Yüksek Lisans öğrencisi Seher İnalkaç ve Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İ. Ferhan Dereboy’un çalışması, 22-24 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenen 3. Ruhsal İyileştirim Kongresi’nden ödülle döndü.

Kocaeli’nde düzenlenen kongrede, öğretim elemanlarımız, “Ruh Sağlığı İyileşme Ölçeğinin Türkçe Formunun Geçerlik ve Güvenirlik Çalışması” ile Türkiye Ruh Sağlığı ve Tedavi Vakfı Prof. Dr. Ekrem Pakdemirli Bilim Teşvik Ödülü kapsamında sözel bildiri ikincilik ödülü kazandılar.

Öğretim elemanlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.