Öğretim Elemanlarımıza Poster Bildiri Üçüncülüğü Ödülü Verildi

26.04.2016
Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Öğretim Elemanları, 8. Ulusal Çocuk Nörolojisi Kongresinde "Gebelik Haftasına Göre Düşük Doğum Ağırlıklı Term Bebeklerin Uzun Dönem Nörogelişimsel Sonuçları" başlıklı bildirileri Poster Bildiri Üçüncülüğü ödülüne layık görüldü.

Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Öğretim Elemanlarından Prof.Dr. Ayşe Tosun, Prof. Dr. Münevver Kaynak Türkmen, Yrd. Doç.Dr. Hatice Aksu, Uzm. Dr. Şiar Dursun ve Arş. Gör. Dr. Börte Gürbüz Özgür’ün, 20-24 Nisan 2016 tarihlerinde Türkiye Çocuk Nörolojisi Derneği tarafından düzenlenen 18. Ulusal Çocuk Nörolojisi Kongresinde "Gebelik Haftasına Göre Düşük Doğum Ağırlıklı Term Bebeklerin Uzun Dönem Nörogelişimsel Sonuçları" başlıklı bildirileri Poster Bildiri Üçüncülüğü ödülüne layık görüldü.

Öğretim Üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.