Öğretim Elemanlarımız Litvanya’da Türk Günlerinde Üniversitemizi Tanıttı

07.06.2017
Erasmus Ders Verme Hareketliliği kapsamında Litvanya Kazimieras Simonavicius Üniversitesi'nde 15-16 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen "Türk Günleri" etkinliğinde; Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Dr. Ali Erdem Akgül ile Söke İşletme Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Arş. Gör. Eren Alper Yılmaz; Ülkemizin, İlimizin ve Üniversitemizin tanıtımını içeren sunumlar gerçekleştirdi.

Türk Günleri etkinliğine Kazimieras Simonavicius Üniversitesi Rektör Yardımcısı Andrius Tekorius, Litvanya Türkiye Büyükelçiliği'nden gelen elçilik temsilcilerimiz, öğretim elemanları, öğrenciler katılırken, etkinlik Türk kültürü ve Üniversitemiz hakkında merak edilenlerin cevaplandırılması açısından ilgiyle karşılandı.