Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Öğretim Elemanları İçin Ücretsiz İngilizce Akademik Makale Yazma Eğitimi Verilecek

27.05.2023
Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokul Koordinatörlüğünde 1-22 Haziran 2023 tarihleri arasında Üniversitemiz öğretim elemanlarına ücretsiz olarak ‘İngilizce Akademik Makale Yazma Eğitimi’ verilecek.

Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde görev yapmakta olan uzman öğretim elemanları tarafından verilecek olan eğitimde, koordinatör olarak Doç. Dr. Bertan Akyol yer alırken; Öğr. Gör. Dr. Barış Çavuş ve Öğr. Gör. Ercan Yılmaz eğitmen olarak yer alacak.

Yüz yüze yapılacak derslerle, bilimsel makale ve araştırmalara uygun İngilizce kelime ve dil bilgisi verilerek; İngilizce akademik makale yazarken yapılması ve dikkat edilmesi gerekenler konusunda bilinçlendirmek ve bu sayede, İngilizce makale yazma konusunda daha etkin bir dil yeterliliği sağlamak, farklı bilimsel yayın kuruluşlarının yazım dili özelliklerini tanımak ve Fen, Sosyal ve Sağlık Bilimleri alanında yazılmış makale örnekleri incelenerek kursiyerlerin kendi alanlarında uygulama yapmasını sağlamak hedefleniyor.

Ücretsiz olacak İngilizce Akademik Makale Yazma Eğitimi için daha fazla detaya Web sayfamızdaki duyurular kısmından ulaşılabilir.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN