Yürütücülüğünü Çine MYO Gıda İşleme Bölümü Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Dr. Kemalettin Ağızan'ın yaptığı ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi ile Yozgat Bozok Üniversitesi öğretim üyelerinin iş birliği ile hazırlanan “Tüketicilerin Gıda Satın Alma Tercihlerinin ve Karar Kriterlerinin Analitik Olarak İncelenmesi” isimli proje, tüketicilerin gıda ürünlerini satın alma davranışları inceleyerek gıda ürünlerini satın alma tercihlerinde etkili olan faktörler ve gıda kategorilerine göre karar kriterlerinin belirlenmesini amaçlanıyor.
Öğretim elemanımızı ve proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Üniversitemizde Azerbaycan Kültür Buluşması Gerçekleşti
Üniversitemizde, “Vaat Edilen Topraklar Bağlamında Bir İşgalin Anatomisi” Adlı Konferans Düzenlendi
Üniversitemizde, “Bir Saz Bir Söz: Zeybek Türküleri” Adlı Program Düzenlendi
Üniversitemizde, Sarıkamış Şehitleri Anma Programı Düzenlendi
Üniversitemizde “Deprem Paneli” Düzenlendi
Üniversitemizde, “Suz-i Dilara Mevlevi Ayin-i Şerif’i Sultan 3. Selim Han” Adlı Program Düzenlendi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu