Yürütücülüğünü Çine MYO Gıda İşleme Bölümü Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Dr. Kemalettin Ağızan'ın yaptığı ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi ile Yozgat Bozok Üniversitesi öğretim üyelerinin iş birliği ile hazırlanan “Tüketicilerin Gıda Satın Alma Tercihlerinin ve Karar Kriterlerinin Analitik Olarak İncelenmesi” isimli proje, tüketicilerin gıda ürünlerini satın alma davranışları inceleyerek gıda ürünlerini satın alma tercihlerinde etkili olan faktörler ve gıda kategorilerine göre karar kriterlerinin belirlenmesini amaçlanıyor.
Öğretim elemanımızı ve proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Üniversitemizde Kurumsal Akreditasyon ve Akademik Yıl Hazırlıkları Görüşüldü
Üniversitemizde, Vefatının 64. Yıl Dönümünde Adnan Menderes’i Andık
Üniversitemizde Personelimize Yönelik Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi
Anadolu Selçuklularının Bilinmeyen Kenti Kalehisar’da Arkeolojik Kazılar Sürdürülüyor
Akademisyenlerimizin Yer Aldığı Proje TÜBİTAK 3005 Kapsamında Destelenmeye Hak Kazandı
Öğretim Üyemiz COST Aksiyonunda Uluslararası Başarı Elde Etti
Üniversitemizden Gastronomi Alanında Tarihi Bir Başarı
Kariyer Planlama Dersleri Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu