Öğretim Elemanımızın Yürütücü Olduğu Projeye TÜBİTAK-3005 Desteği

10.10.2024
Üniversitemiz Çine Meslek Yüksekokulu (MYO) Gıda İşleme Bölümü Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Dr. Kemalettin Ağızan’ın yürütücüsü olduğu proje, TÜBİTAK 3005- Sosyal ve Beşerî Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Yürütücülüğünü Çine MYO Gıda İşleme Bölümü Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Dr. Kemalettin Ağızan'ın yaptığı ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi ile Yozgat Bozok Üniversitesi öğretim üyelerinin iş birliği ile hazırlanan “Tüketicilerin Gıda Satın Alma Tercihlerinin ve Karar Kriterlerinin Analitik Olarak İncelenmesi” isimli proje, tüketicilerin gıda ürünlerini satın alma davranışları inceleyerek gıda ürünlerini satın alma tercihlerinde etkili olan faktörler ve gıda kategorilerine göre karar kriterlerinin belirlenmesini amaçlanıyor.

Öğretim elemanımızı ve proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.