Yürütücülüğünü Çine MYO Gıda İşleme Bölümü Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Dr. Kemalettin Ağızan'ın yaptığı ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi ile Yozgat Bozok Üniversitesi öğretim üyelerinin iş birliği ile hazırlanan “Tüketicilerin Gıda Satın Alma Tercihlerinin ve Karar Kriterlerinin Analitik Olarak İncelenmesi” isimli proje, tüketicilerin gıda ürünlerini satın alma davranışları inceleyerek gıda ürünlerini satın alma tercihlerinde etkili olan faktörler ve gıda kategorilerine göre karar kriterlerinin belirlenmesini amaçlanıyor.
Öğretim elemanımızı ve proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Üniversitemizde, Türkiye SİBER Vatan Programı İş Birliği Protokolü İmzalandı
Öğretim Üyemizin Projesine TÜBİTAK’tan Destek
Ziraat Fakültesi Su Ürünleri Mühendisliği Bölümü, Sektöre Yön Vermeye Devam Ediyor
Nazilli İİBF’de "Yapay Zekâ ile Dil Öğrenme" Adlı Seminer Düzenlendi
Rektörümüz, Akademik Açılış Töreni’ne Katkı Sunan Personele Teşekkür Belgesi Takdim Etti
Rektörümüz, Daire Başkanları ile Toplantı Gerçekleştirdi
Didim MYO, D-Marin'e Teknik Gezi Düzenledi
Tıp Fakültesi Akreditasyon Belgesi Teslim Töreni Gerçekleşti
Üniversitemizde, “Farklı Yönleriyle Atatürk” Adlı Konferans Düzenlendi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu