Yürütücülüğünü Çine MYO Gıda İşleme Bölümü Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Dr. Kemalettin Ağızan'ın yaptığı ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi ile Yozgat Bozok Üniversitesi öğretim üyelerinin iş birliği ile hazırlanan “Tüketicilerin Gıda Satın Alma Tercihlerinin ve Karar Kriterlerinin Analitik Olarak İncelenmesi” isimli proje, tüketicilerin gıda ürünlerini satın alma davranışları inceleyerek gıda ürünlerini satın alma tercihlerinde etkili olan faktörler ve gıda kategorilerine göre karar kriterlerinin belirlenmesini amaçlanıyor.
Öğretim elemanımızı ve proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Üniversitemizde Koordinasyon Kurulu İletişim Temsilcileri Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Süreci Kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, İzmir Demokrasi Üniversitesi 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı
Köşk MYO’da “Dünya Gıda Günü” Etkinliği Gerçekleştirildi
Öğretim Üyelerimiz, TÜBİTAK Proje Çalışmalarını Sürdürüyor
Öğretim Üyelerimiz, Sırbistan’da Uluslararası Bilimsel Konferansa Katıldı
Atça MYO’da Doğa Yürüyüşü ve Açık Hava Sineması Etkinlikleri Düzenlendi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu