Yürütücülüğünü Çine MYO Gıda İşleme Bölümü Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Dr. Kemalettin Ağızan'ın yaptığı ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi ile Yozgat Bozok Üniversitesi öğretim üyelerinin iş birliği ile hazırlanan “Tüketicilerin Gıda Satın Alma Tercihlerinin ve Karar Kriterlerinin Analitik Olarak İncelenmesi” isimli proje, tüketicilerin gıda ürünlerini satın alma davranışları inceleyerek gıda ürünlerini satın alma tercihlerinde etkili olan faktörler ve gıda kategorilerine göre karar kriterlerinin belirlenmesini amaçlanıyor.
Öğretim elemanımızı ve proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinde Devir Teslim Töreni Gerçekleşti
Buharkent MYO Mezuniyet Töreni Coşkuyla Gerçekleştirildi
Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2024-2025 Mezuniyet Töreni Coşkuyla Gerçekleştirildi
8. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi Aydın’da Başladı
Veteriner Fakültesi Mezuniyet ve Meslek Yemin Töreni Gerçekleşti
Adnan Menderes Tablosu, Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığına Teslim Edildi
Veteriner Fakültesinde “II. Ulusal Veteriner Hekimliği Sektör Zirvesi” Gerçekleştirildi
Devlet Konservatuvarı, Rusya Federasyonu Onur Sanatçısı Prof. Mikhail Gotsdiner’i Ağırladı
Aydın MYO’da “Meslek Etiği” Eğitimi Gerçekleştirildi
Rektörümüz, Türkiye Şampiyonu Atletizm Takımımızı Makamında Ağırladı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu