Öğretim Elemanımızın Kitabı Yayımlandı

26.10.2020
Üniversitemiz Aydın Meslek Yüksekokulu (MYO) İnşaat Programı Öğretim Elemanı Dr. Öğretim Üyesi Korkmaz Yıldırım’ın “Ulaştırma-Karayolu İnşaatı Teknikleri” adlı kitabı, Ekim 2020’de yayımlandı.

Dr. Öğretim Üyesi Korkmaz Yıldırım, ders notlarından sadeleştirilerek oluşturulan kitabın, meslek yüksekokullarının İnşaat Teknikerliği Programları ile meslek liselerinin Yapı ve Harita Kadastro Bölümleri için önemli bir kaynak niteliğinde olduğunu belirtti.

Kitabın Meslek Yüksekokulları İnşaat Teknolojisi bölümlerinde okutulan Kara Yolu İnşaatı dersi konularını kapsadığını belirten Dr. Öğretim Üyesi Korkmaz Yıldırım, “Kitap, inşaat mühendisliği temel konularını da içermekte olup teknik elemanlara öğrenim süreçleri ve iş hayatlarında, teorik ve pratik çözümleri ile rehber olacaktır.” dedi.