Öğretim Elemanımızın Araştırmacı Olarak Yer Aldığı Projeye TÜBİTAK-3005 Desteği

25.09.2024
Üniversitemiz Çine Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Dr. Kemalettin Ağızan’ın yer aldığı ekip tarafından hazırlanan proje, TÜBİTAK 3005- Sosyal ve Beşerî Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Yürütücülüğünü Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Gökhan Doğan’ın yaptığı ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi ile Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi öğretim üyelerinin iş birliği ile hazırlanan “Tarım Sektöründe Rezervasyon Ücreti ve Bileşenlerinin Belirlenmesi” isimli proje, tarımsal üretimin devamlılığı açısından önemli bir eşik değeri olarak görülebilecek tarım sektöründe rezervasyon ücretinin belirlenmesini amaçlıyor.

Öğretim elemanımızı ve proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.