Öğretim Elemanımızın Araştırmacı Olarak Yer Aldığı Projeye TÜBİTAK-1001 Desteği

16.04.2024
Üniversitemiz Çine Meslek Yüksekokulu (MYO) Gıda İşleme Bölümü Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Dr. Kemalettin Ağızan’ın yer aldığı ekip tarafından hazırlanan, yürütücülüğünü Malatya Turgut Özal Üniversitesi Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serhan Candemir’in yaptığı proje, TÜBİTAK 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Malatya Turgut Özal Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi ve Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi öğretim üyeleri iş birliği ile hazırlanan “Tarımsal Desteklerin Tarım İşletmeleri Üretim Faktörleri Edinimine Etkisi” isimli proje, özellikle hem deprem bölgelerinde hem de 14 farklı ilde tarımsal desteklemelerin üretim faktörleri edinimi üzerindeki etkilerinin belirlenecek olması nedeni ile özel bir önem taşıyor.

Öğretim elemanımızı ve proje ekibini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.