Öğrencimiz Çalışmalarını Rektörümüzle Paylaştı

03.06.2022
Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ayhan Aköz ve öğrencimiz Stajer Dr. Bahadır Haytabey, 2 Haziran 2022 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

Tütün ürünlerine karşı mücadele alanında yaptığı çalışmalar neticesinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan nezdinde Ankara’da düzenlenmiş olan ‘31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü’  programına davet edilen Bahadır Haytabey, yaptığı çalışmaları Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e aktardı.

Öğrencimizi çalışmalarından dolayı tebrik eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, öğrencilerimizin bilimsel ve toplumsal anlamda farkındalık yaratacak çalışmalar yürütmelerini önemsediğini ifade etti.