Öğrencimiz, “Kanatsız Melek” Filmiyle Ödül Aldı

05.12.2023
Türkiye Beyazay Derneği'nin Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Bahçelievler Belediyesinin destekleri ile düzenlediği "Farklı mıyız, Farkında mıyız?" temalı "Zeytin Çiçeği Ulusal Kısa Film Festivali"nde, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Öğretmenliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi Ahmet Ceylan "Kanatsız Melek" isimli film ile festival jürisi tarafından ikincilik ödülüne layık görüldü.

Senaryosu Ceylan'a ait olan filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Mustafa Yılmaz üstlendi. Özel gereksinimli bir kız çocuğunun atletizm alanındaki başarısını anlatan film ile toplumsal farkındalık yaratmak amaçlanıyor.