Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Öğrencilerimizin Resimleri Sanatseverlerle Buluştu

27.04.2017
Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim Öğretmenliği 4. sınıf öğrencileri Raziye Yalçın ve Senem Bayrak’ın tuval üzerine yaptıkları yağlı boya çalışmaları Remax Sergi Salonu’nda 30 Nisan 2017 tarihine kadar sanatseverlerle buluşacak.

Baharın gelmesi ve havaların ısınmasıyla çalışmalarını kampüs bahçesine taşıyarak meraklı bakışları üstlerine çeken öğrencilerimiz, daha önce derslerini geçmek üzere resimler yaptıklarını, hocalarının resimlerine onay vermesi ve çalışmalarında öğrencileri serbest bırakması üzerine dışarıdan sipariş alarak resimler yaptıklarını ifade etti.

Yaptıkları resimlerin ilgi görmesi üzerine resim sergisi açmaya karar verdiklerini belirten öğrencilerimiz 4 yıllık birikimlerinin sanatseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. Bu serginin meslek hayatlarındaki ilk sergileri olduğunu vurgulayan öğrenciler, bu heyecanı genç bir kızın gelinlik giymesine benzetti.

Resimleriyle ilgili duygu ve düşüncelerini aktaran Raziye Yalçın, “ Resimlerimin aslında kişiliğimin bir parçası olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden resimlerime kişiliğimin imzası gözüyle bakıyorum. Bu sergi bizim ilk sergimiz ve bu heyecanı daha büyük sergilerde de yaşamak istiyorum. Resimlerimizin sergilenmesi konusunda verdikleri desteklerden dolayı hocalarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN