Öğrencilerimize Ücretsiz İnternet

09.12.2015
Üniversitemiz tüm kampüslerinde yaklaşık bir yıldır devam eden internet alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte artık tüm öğrencilerimiz ve personelimiz Üniversitemiz kampüslerinde ücretsiz Wİ-Fİ ile internete girebilecek.

Üniversitemiz kampüslerinde uzun zamandır devam eden internet alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından artık öğrencilerimiz Kuşadası’ndan Karacasu’ya, Didim’den Buharkent’e kadar tüm kampüs alanlarında; cep telefonu, tablet, dizüstü bilgisayar, masaüstü bilgisayar, v.s diğer cihazlardan internete ücretsiz bağlanabilecek. 35 farklı birimde,1900 Km yol, 6100 Metre Cat6 Kablo ile 213 Wireless erişim noktasında personelimiz ve öğrencilerimize ücretsiz internet hizmeti sunan sistem kullanıcı dostu olarak tasarlandı ve Microsoft Windows, Android ve IOS işletim sistemleriyle uyumlu hale getirildi.