Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Öğrencilerimize “İlişkilerde; Bitirmek mi? Barışmak mı? Çözüm mü?” konulu konferans verildi

27.04.2017
Üniversitemiz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) Topluluğu ve Psikoloji topluluğu tarafından “İlişkilerde; Bitirmek mi? Barışmak mı? Çözüm mü?” konulu konferans, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hürol Fışıloğlu’nun katılımıyla, 26 Nisan 2017 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu’nda gerçekleşti.

Konferansa, Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri, PDR Topluluğu ve Psikoloji Topluluğu üyelerinin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

Sağlıklı ilişkilerin belirsiz tanımlardan, kötü başlangıçlardan ve sadece iyi bir iletişim ile sağlanabileceği algısından dolayı tehlike altında olduğunu vurgulayarak sözlerine başlayan Prof. Dr. Hürol Fışıloğlu “İlişkilerde nasıl bir başlangıç ve son olmalı?  İlişkide yaşanan tartışmalarda nasıl davranılmalı?” sorularının yanıtlarını katılımcılarla paylaştı.

Konferans, soru cevap bölümünün ardından Psikoloji Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Şakiroğlu ve PDR Topluluğu tarafından Prof. Dr. Hürol Fışıloğlu’na çiçek ve teşekkür belgesi verilmesi ile sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN