Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Öğrencilerimizden Aymelek Derneğine Ziyaret

23.01.2018
Üniversitemiz ile Aymelek Derneğinin 29 Aralık 2017 tarihinde onaylanan "Düşle, Gerçek Olsun" projesi, Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu(MYO), Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF), SPK Topluluğu ve öğrencilerin gönüllü olarak katılımıyla meyvelerini vermeye başladı.

Nazilli'nin tüm köylerinde bulunan engelliler ve 65 yaş üzeri tüm yaşlıların ziyaret edilerek dileklerini yerine getirmeye yönelik olan proje kapsamında Nazilli İİBF, Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO öğrencileri ve Üniversitemiz Yabancı Uyruklu Öğrencilerinin katıldığı Aymelek Derneği Gündüz Bakım Evi ziyareti 16 Ocak 2018 tarihinde gerçekleşti.

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk’ün tahsis ettiği araç ile gerçekleşen ziyarette Nazilli Haluk Alıcık Huzurevi sakinlerinden Gülşen Demirbek tarafından hediye edilen tekerlekli sandalye ve tablolar dernek yöneticilerine teslim edildi.

 Dernek Başkanı Yurdagül Altınbaş’tan  Derneğin çalışmaları hakkında bilgiler alan öğrenciler Gündüz Bakım Evi’nde bulunan yaşlılar ile bir süre sohbet ederek güzel vakit geçirdi.           

Proje kapsamında çalışmalarına devam eden öğrenciler,  19 Ocak 2018 Cuma günü Nazilli Belediyesinin tahsis etmiş olduğu araçla Apaklar ve Çatak Mahallesi’nde yaşayan engelli ve yaşlıları ziyaret etti. 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN