Öğrencilerimizden “Alet Çantası” Projesine Destek

17.04.2017
Üniversitemiz İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri tarafından “Alet Çantası” projesini hayata geçirmek ve maddi destek sağlamak amacı ile 17 Nisan 2017 tarihinde Üniversitemiz Tralleis Meydanı’nda kermes düzenlendi.

Kermese, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan ve Üniversitemiz personelinin yanı sıra çok sayıda öğrenci destek verdi.

Alet Çantası Proje Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. İçten Duygu Çallı ve öğrencileri, düzenlemiş oldukları kermesin tüm gelirlerini “Alet Çantası” projesinde kullanılacaklarını, bu projenin kendileri için oldukça önemli ve faydalı bir proje olduğunu belirtirken, desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’a ve tüm öğrencilerimize teşekkürlerini iletti.

Alet Çantası standını, 17-21 Nisan 2017 tarihleri arasında Atatürk Kongre Merkezi’nin önündeki alanda ziyaret edebilirsiniz.