Üniversitemiz Davutlar Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri Ecem Cengiz ve Batuhan Eriten’in kamera karşısına geçtiği ve hünerlerini sergilediği program çekimleri oldukça eğlenceli geçti.
Programa Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai Tunca ve Prof. Dr. Törün Özer, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, Davutlar Meslek Yüksekokulu (MYO) öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Program, iki şefin kendilerini tanıtmasının ardından program sunucusu Kemal Uçar’ın mutfağa girerek şeflerle bir süre sohbetiyle devam etti. Sohbetin ardından mutfağı şeflere bırakan sunucu, Kampüste yemek konusunda öğrencilerin fikirlerini aldı. Öte yandan şefler yemeklerini hazırlarken izleyicilere neyi ve nasıl yaptıklarını detaylı bir şekilde anlatarak kullandıkları malzemeleri, tarifleri ve profesyonel ipuçlarını ÜniŞef Mutfağı izleyicileriyle paylaştı.
Davutlar MYO Aşçılık Bölümü öğretim elemanları ile öğrencilerinin seçtiği ve Aşçılık Bölümü Öğretim Görevlisi Emrah Köksal Sezgin’in düzenlediği menü, Üniversitemiz Tralleis Meydanı’nda servise sunuldu. Hazırlanan menüyü tadan Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan ve öğrencilerimiz şeflere tam not verdi.
Davutlar Melek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bertan Akyol’un, çekim ekibi ve öğrencilerimiz ile yakından ilgilendiği program, önümüzdeki günlerde TURKMAX GURME kanalında izleyicilerle buluşacak.
26. Ege Bölge Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Temel Yapay Zeka Eğitimi Tamamlandı
Öğretim Üyemiz Avrupa Birliği Destekli Projede Uzman Olarak Eğitmenlik ve Mentörlük Yapacak
Nazilli İİBF’de “20. Yılında Türk Denetimli Serbestlik Sistemi” Paneli Gerçekleştirildi
“Gençlerle Sürdürülebilir Yaşayan Bir Ekosistem İçin El Ele” Projesi Onaylandı
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Motivasyon ve Farkındalık Programı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlendi
Öğretim Üyemizin Kitapları Yayımlandı
Buharkent MYO ile Buharkent Halk Eğitim Merkezi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bozdoğan MYO Öğrencilerinden Abalıoğlu Balık İşleme Tesisi’ne Teknik Gezi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu