Üniversitemiz Davutlar Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri Ecem Cengiz ve Batuhan Eriten’in kamera karşısına geçtiği ve hünerlerini sergilediği program çekimleri oldukça eğlenceli geçti.
Programa Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai Tunca ve Prof. Dr. Törün Özer, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, Davutlar Meslek Yüksekokulu (MYO) öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Program, iki şefin kendilerini tanıtmasının ardından program sunucusu Kemal Uçar’ın mutfağa girerek şeflerle bir süre sohbetiyle devam etti. Sohbetin ardından mutfağı şeflere bırakan sunucu, Kampüste yemek konusunda öğrencilerin fikirlerini aldı. Öte yandan şefler yemeklerini hazırlarken izleyicilere neyi ve nasıl yaptıklarını detaylı bir şekilde anlatarak kullandıkları malzemeleri, tarifleri ve profesyonel ipuçlarını ÜniŞef Mutfağı izleyicileriyle paylaştı.
Davutlar MYO Aşçılık Bölümü öğretim elemanları ile öğrencilerinin seçtiği ve Aşçılık Bölümü Öğretim Görevlisi Emrah Köksal Sezgin’in düzenlediği menü, Üniversitemiz Tralleis Meydanı’nda servise sunuldu. Hazırlanan menüyü tadan Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan ve öğrencilerimiz şeflere tam not verdi.
Davutlar Melek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bertan Akyol’un, çekim ekibi ve öğrencilerimiz ile yakından ilgilendiği program, önümüzdeki günlerde TURKMAX GURME kanalında izleyicilerle buluşacak.
Öğretim Görevlimizin Kitabı Yayımlandı
Üniversitemizde Akreditasyon Süreci Kapsamında Çalışmalar Devam Ediyor
Çevre Sağlığı Ana Bilim Dalı Tarafından Çevre Okuryazarlığı Eğitimleri Verildi
Akademisyenlerimizin Editörlüğünü Yaptığı Kitap Yayımlandı
Öğrencimiz, Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda 54 Kiloda Türkiye Şampiyonu Oldu
Eaquals’dan Yabancı Diller Yüksekokuluna Akreditasyon Danışmanlık Ziyareti
Öğrencimiz Erkan Ergen, Grekoromen Güreş Şampiyonası’nda Türkiye Üçüncüsü Oldu
Rektörümüz, Aydın Ticaret Borsası’nın Düzenlediği Coğrafi İşaret Belge Takdim Töreni’ne Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu