Öğrencilerimiz Selfy Fest’te, Gripin’le Coştu

12.05.2017
Üniversitemiz öğrencileri tüm yılın yorgunluğunu, Üniversitemiz BESYO Stadyumu’nda 9 Mayıs’ta düzenlenen Selfy Fest etkinlikleriyle attı.

Survivor parkurunda kıyasıya yarışan gençler renkli oyun parkurlarında doyasıya eğlendi. Araba yarışları, masa tenisi, langırt, kay kay yarışlarında hünerlerini sergileyen gençler, birbirinden zevkli yarışmalarla festivalin tadını çıkardı. Sevdikleri parçaları karaoke sahnesinde seslendiren gençler, Dans Hero oyunuyla keyifli dakikalar yaşadı. Youtube fenomenleriyle aynı sahneyi paylaşan gençlerle sokak röportajlarının yapıldığı festival, workshoplar ve yarışmalarla devam etti.

Öğrencilerimizin gönüllerince eğlendiği festivalin akşamki bölümünde sevilen grup Gripin sahne aldı. Gripin’in öncesinde Sufle, birbirinden güzel şarkılarla coşkuyu had safhaya çıkardı. Ardından Gripin, sevilen parçalarını gençlerle buluşturdu. Konsere yoğun ilgi gösteren öğrencilerimiz ve halkımız gün boyunca eğlenceli anlar yaşadı.

Gripin Konserini İzlemek İçin Tıklayınız.........