ÖĞRENCİLERİMİZ REKFESTLE DOYASIYA EĞLENDİ

28.04.2016
Üniversitemiz BESYO Rekreasyon Bölümü tarafından ilk defa düzenlenen 'REKFEST Gençlik Festivali', 27 Nisan 2016 tarihinde Üniversitemiz Tralleis Meydanı’nda gerçekleşti.

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Spor Yöneticiliği Bölümü Öğr. Gör. Aslı Esenkaya tarafından organize edilen ve BESYO Rekrasyon Bölümü 2. Sınıf öğrencileri Hiranur Durak, Özgür Deniz ve Mehmet Dayı ve gönüllü öğrenciler tarafından desteklenen REKFEST Gençlik Festivali'nde amatör grupların performansları, sokak futbolu, gladyatör, canlı langırt, dart, sumo güreşi, dev jenga, halat çekme, rodeo ve çuval yarışması gibi etkinlikler büyük beğeni toplarken; öğrencilerimiz gün boyu doyasıya eğlendi. Sponsorların destek olduğu organizasyon; renkli görüntülere sahne olarak gün boyunca devam etti.