Öğrencilerimiz Miniklere Neşe Oldu

13.12.2019
Koçarlı Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri Öğr. Gör. Ayfer Ergezen öncülüğünde Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında 11 Aralık 2019 tarihinde Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Hematoloji ve Onkoloji Çocuk Bölümü’nde yatmakta olan çocukları ziyaret etti.

Kendileri küçük, kalpleri büyük olan miniklerimize çeşitli hediyeler verildikten sonra gitar eşliğinde ailelerin ve çocukların katılımıyla şarkılar söylenerek keyifli zaman geçirildi.

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında eğitimin yanı sıra toplumsal olarak farkındalığın önemini vurgulayan Öğr. Gör. Ayfer Ergezen, ziyaretlerinin en kısa zamanda tekrar gerçekleşeceğini bildirerek öğrencilerle birlikte geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Toplu fotoğraf çekimi ile ziyaret sona erdi.