Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Öğrencilerimiz ‘Kitap Kampanyasıyla’ Köy Okullarına Kütüphane Kuruyor

31.01.2022
Üniversitemiz Nazilli İktisadi İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri, kütüphanesi olmayan veya yeterli düzeyde kitapları olmayan ilkokul ve ortaokullara yönelik başlattığı kitap toplama kampanyası kapsamında, Nazilli'ye bağlı Aşağıyakacık Köyü'nde bulunan Aşağıyakacık ilk ve ortaokulu için topladığı kitapları teslim etti.

Örnek hareketiyle Nazilli halkının takdirini kazanan öğrencilerimiz,  kitaplar ile buluşan çocukların heyecanlarına ortak olarak eksiklikleri bulunan kütüphaneye herkesin destek verebileceğini belirterek, vatandaşlardan kitap bağışı yapmalarını istedi.

Öğrenciler, "Bizleri en iyi şekilde karşılayan Serpil öğretmen ve tüm okul idaresine teşekkürlerimizi sunuyoruz; Hayatta en hakiki mürşit, ilimdir." dedi.

'Paylaşacak bir kitabın var mı?' sloganıyla başlattıkları kampanyaya gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade eden öğrenciler,  kampanyaya destek olmak isteyen vatandaşların 0555 167 27 63 ve 0555 051 09 33 numaralı telefonlardan kendilerine ulaşabileceklerini ve kampanyayla ilgili detaylı bilgilerin bu numaralardan alınabileceğini ifade etti.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN