Ana Yemek, Modern Türk Mutfağı, Balık, Pizza, Makarna ve Tatlı kategorilerinde yarışan öğrencilerimizden Olcay Yücel 2 gümüş, Uğur Kamer 1 gümüş, 1 merit, Fahri Yörümez 1 gümüş, Ata Koral 1 gümüş, Müslüm Can 1 gümüş, İrem Tuna 1 gümüş, Atakan Kaçak 1 bronz, Safa Kuşgöz 1 bronz, Can Algan 1 merit, Kaan Arslan 1 merit, Nejdet Oğuz 1 gümüş madalya kazanırken, Emirhan Adıyaman da hijyen ödülüne layık görüldü.
Üniversitemizden Milli Teknoloji Atölyesi Projesine Büyük Adım
İktisadi İşletme Müdürlüğü Personeline Kurban Bayramı Dolayısıyla Alışveriş Kartı Verildi
ADÜ Ailesi Geleneksel Bayramlaşma Töreni Gerçekleşti
Koçarlı MYO 2024-2025 Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Devlet Konservatuvarı Piyano Ana Sanat Dalı Öğrencilerinden Mezuniyet Resitali
Didim MYO’da 2024-2025 Akademik Yılı Yıl Sonu Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Genel Sekreterlik İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
Söke MYO’da “Kahve Kültüründen Marka Değerine” Semineri Gerçekleştirildi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu