Ana Yemek, Modern Türk Mutfağı, Balık, Pizza, Makarna ve Tatlı kategorilerinde yarışan öğrencilerimizden Olcay Yücel 2 gümüş, Uğur Kamer 1 gümüş, 1 merit, Fahri Yörümez 1 gümüş, Ata Koral 1 gümüş, Müslüm Can 1 gümüş, İrem Tuna 1 gümüş, Atakan Kaçak 1 bronz, Safa Kuşgöz 1 bronz, Can Algan 1 merit, Kaan Arslan 1 merit, Nejdet Oğuz 1 gümüş madalya kazanırken, Emirhan Adıyaman da hijyen ödülüne layık görüldü.
Karacasu Memnune İnci MYO Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti
Koçarlı Meslek Yüksekokulunda Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Verildi
Nazilli SHMYO’da “Oryantasyon Eğitimi” ve “Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi” Verildi
Öğretim Üyemizin İçinde Bulunduğu İnovasyon Topluluğunun Geliştirdiği Ürün Patent Aldı
Öğretim Üyemizin Editörlüğünü Yaptığı Kitap Yayımlandı
Kuşadası MYO’da “TÜBİTAK 2209 Proje Yazma Eğitimi” Düzenlendi
Aydın MYO’DA İŞKUR Eğitimleri Verilmeye Başlandı
Sultanhisar MYO’da “Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi” Verildi
MEB Öğretmen Akademileri Projesi Kapsamında Öğretim Elemanlarımız Görevlendirildi
Rektörümüz, 'ADIM Üniversiteleri Rektörler ve İdari Grup Toplantısı’na Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu