Öğrencilerimiz, Geleneksel İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

22.03.2024
Üniversitemiz İslam Araştırmaları Topluluğu tarafından organize edilen “Geleneksel İftar Yemeği”, 21 Mart 2024 tarihinde Merkez Kampüs Botanik Bahçesi’nde gerçekleşti.

Programa, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Kemal Ramazan Haykıran, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Programda konuşma gerçekleştiren Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, “Bir kez daha yardımlaşma ve hoşgörü ayı olan Ramazan ayında öğrencilerimizle iftar yemeğinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Programda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu mübarek ayın ülkemize, milletimize ve tüm İslam dünyasına sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.

Gazze’de vefat eden şehitler ve Filistin halkı için duaların edildiği program, hatıra köşesine Rektör Yardımcı Prof. Dr. Cemal İyem ve etkinliğe katılanlar tarafından not bırakmasının ardından gerçekleştirilen müzik dinletisiyle sona erdi.