Öğrencilerimiz “Düşle Gerçek Olsun” Projesiyle Alzheimer Hastalarını Ziyaret Etti

01.02.2018
Geçtiğimiz günlerde “Düşle, Gerçek Olsun” projesi kapsamında yaptıkları etkinliklerle adını duyuran Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğrencileri bu kez 24 Ocak 2018 Çarşamba günü birlikte Dr. Rıza Arpaz Nazilli Alzheimer Merkezini ziyaret etti.

Merkez sorumlu Hemşiresi Şükran Kocabaş öğrencilere merkez çalışmaları ve Alzheimer hastalığı hakkında bilgilendirmeler yaptı. Öğrenciler de hastaların tansiyon ölçümlerini gerçekleştirerek hastalığın etkilerini yerinde inceledi. Yaşlılarla bir süre sohbet eden gençler ardından fiziksel aktivite saatinde yaşlılarla birlikte yöresel oyunlar oynayıp dans etti.