Öğrencilerimiz Cordoba Üniversitesi’ni Ziyaret Etti

30.05.2016
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü son sınıf öğrencileri, 9-15 Mayıs 2016 tarihleri arasında, Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Elemanı Dr. Altuğ Özden’in eşliğinde İspanya’nın Endülüs eyaletinde bulunan Cordoba Üniversitesin’e teknik gezi düzenledi.

Öğrencilerimiz, gezi kapsamında Cordoba Üniversitesi tarafından düzenlenen “Etkinlik Analizlerine Ekonometrik Yaklaşımlar” kursuna katıldı. Kursu başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz, Cordoba Üniversitesi EFIUCO (Etkinlik ve Verimlilik Grubu) Merkezi Başkanı Rafaela Dios-Palomares tarafından katılım sertifikası aldı.

Cordoba şehrinde bulunan Kurtuba Camii, Roma Köprüsü, Alcazar Bahçelerine ziyaret ederek incelemelerde bulunan öğrencilerimiz Sevilla ve Madrid şehirlerini de gezerek farklı kültürleri tanıma fırsatı buldu.