Öğrencilerimiz Başarıları ile Gururlandırıyor

25.02.2022
Üniversitemiz Sinema Televizyon Yüksek Lisans öğrencisi Bayram Küçük'ün yönetmenliğini yaptığı ''Başka Vatanımız Yok'' filmi, kameraarkasi.org tarafından yayınlanan rapora göre; 2021 yılında yurt içinde ve yurt dışında düzenlenmiş film festivallerinde en çok ödül kazanan Türkiye yapımı ilk üç kısa belgesel arasında yer aldı.

Yönetmen Bayram Küçük, belgesel ile Afro Türklerin sosyal yaşamlarına ve entegrasyon problemlerine odaklandıklarını ifade etti.

''Başka Vatanımız Yok''  adlı belgeseliyle; 50'nin üzerinde ulusal ve uluslararası film festivallerinde yarışan öğrencimiz, çeşitli kategorilerde 20'yi aşkın derece elde etti. Ayrıca 2021 yılındaki film festivallerinden ödül alma saysına göre; Türkiye'deki İletişim Fakülteleri baz alındığında Üniversitemiz İletişim Fakültesinin yapmış olduğu söz konusu belgesel yurt içinde ve yurt dışında en çok ödül alan öğrenci filmi olma özelliğini de taşıyor.

Üniversitemiz Sinema Televizyon Yüksek Lisans öğrencisi Bayram Küçük'ü tebrik eder başarılarının devamını dileriz.