Öğrencilere Yönelik “Üniversite Nedir? Üniversite Hayatı Nasıl Yaşanır?” Adlı Seminer Düzenlendi

08.03.2024
Üniversitemiz Biyoloji Topluluğunun organize ettiği ve Üniversitemiz Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Kırmacı’nın konuşmacı olarak yer aldığı “Üniversite Nedir? Üniversite Hayatı Nasıl Yaşanır?” başlıklı seminer, 7 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirildi.

Seminerde, üniversite öğrencilerine eğitim hayatları süresince okudukları bölümden nasıl maksimum yararlanacakları, kişisel gelişimlerini nasıl sürdürecekleri ve kariyer planlamaları konularında bilgilendirmede bulunuldu. Ayrıca dünyanın ilk üniversiteleri, ülkemiz üniversitelerinin kısa geçmiş ve dünyadaki en iyi üniversiteler konularında da detaylı bilgiler verildi.