Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Öğrenci Toplulukları Tanıtım Gününe Yoğun İlgi

19.10.2017
Üniversitemiz Öğrenci Toplulukları tarafından düzenlenen “Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günü’’ 18 Ekim 2017 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi önündeki Tralleis Meydanı’nda gerçekleşti.

Tanıtım gününe Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai Tunca ve Prof. Dr. Halil Kırnak, Üniversitemiz Genel Sekreter V. aynı zamanda Öğrenci Toplulukları Yürütme Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, Üniversitemiz Senato Üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

63 Topluluk Tanıtım Gününe Katıldı

Öğrencilerin boş zamanlarını kaliteli bir şekilde değerlendirerek kişisel gelişimlerine de olanak sağlayan ve sayıları 63’e ulaşan Öğrenci Topluluklarında görevli öğrenciler, stantları gezen öğrencilere bilgiler verdi.

Rektörümüz Güvercin Uçurdu

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Kanat-Ger Topluluğu’na ait standta güvercin uçururken, Fransız Kültür ve Sanat Topluluğu ile Müzik Topluluğu’nun müzik dinletisi katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi. Stantları tek tek gezen Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan;  öğrenci topluluklarının Üniversitemizin zenginlik kaynağı olduğunu vurgulayarak, “Bu çeşitlilik Üniversitemizin sosyal ve kültürel gelişimine olanak sağlıyor. Öğrencilerimiz de topluluklarımıza üye olarak kişisel gelişimlerine katkıda bulunuyor. Topluluklarımıza her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.” dedi. Öğrencilerle sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Bircan; topluluklar hakkında bilgiler alarak, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN