Öğrenci Toplulukları Tanıtım Gününde Buluştu

28.10.2016
Üniversitemiz Öğrenci Toplulukları tarafından düzenlenen “Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günü’’ 26 Ekim 2016 tarihinde Tralleis Meydanı’nda gerçekleşti.

anıtım gününe Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra Rektör Yardımcımız aynı zamanda Öğrenci Toplulukları Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Recai Tunca, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Törün Özer, Üniversitemiz Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Öğrenci Toplulukları stantlarını gezen Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan;  öğrenci topluluklarının Üniversitemizin zenginlik kaynağı olduğunu vurgulayarak, “Bu kaynağa sahip çıkacağız ve onlara her türlü desteği vereceğiz.” dedi. Öğrencilerle tek tek sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Bircan; topluluklar hakkında bilgiler alarak, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Üniversitemizde aktif olarak çalışmalarını yürüten 62 öğrenci topluluğu bulunuyor.