Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günü Büyük İlgi Topladı

17.10.2018
Üniversitemiz öğrenci toplulukları tarafından düzenlenen ‘Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günü’ 17 Ekim 2018 tarihinde Tralleis Meydanı’nda gerçekleşti.

Topluluk üyelerinin çeşitli etkinliklerle görsel şölen yaşattığı ve 71 topluluğun katıldığı etkinliğe, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Halil Kırnak, Genel Sekreter V. Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Aslan, idari personel ve çok sayıda öğrenci katıldı.  Öğrenci toplulukları stantlarını gezen Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, topluluklar hakkında bilgi aldı.

Öğrencilerin etkinliklerini ilgiyle izleyen Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan “Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) ailesi her geçen yıl yeni öğrencilerle daha da büyüyor. Dolayısıyla yeni üyelerimiz kültürel zenginliklerini de beraberinde getiriyor. Öğrencilerimizin kültürel ve kişisel gelişimleri açısından toplulukların katkısının büyük olduğuna inanıyorum.” diye konuştu.

Bir süre öğrencilerle vakit geçirerek sohbet eden Rektörümüz Prof.Dr. Cavit Bircan, etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrencilere teşekkür etti.  Etkinlikte ADÜ Anka Havacılık Topluluğu’nun paraşüt gösterisi beğeni toplarken; program, toplulukların çeşitli etkinlikleriyle gün boyu devam etti.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN