Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günlerinin İkincisi Düzenlendi

10.12.2019
Üniversitemiz öğrenci toplulukları tarafından ikincisi düzenlenen “Öğrenci Toplulukları Tanıtım ve Üye Kabul Günleri” etkinliği, 10 Aralık 2019 tarihinde Merkez Kampüs Tralleis Meydanı’nda gerçekleşti.

Düzenlenen etkinlikte; aktif olarak çalışmalarını yürüten 52 öğrenci topluluğuna, 2019-2020 Akademik Yılı’nda dahil olarak kurulum aşamasını tamamlayan Türk Savaş Sanatları Bagatur Topluluğu, Gönüllü Gençler Topluluğu, Kamu Denetçiliği (Ombudsman) Topluluğu, İktisadi Düşünceler Topluluğu, ADÜ İnsan Hak ve Hürriyetleri Topluluğu, Genç Yeryüzü Doktorları Topluluğu, Kariyer Günleri Topluluğu, Lojistik Tanıtım Topluluğu, ADÜ Model Birleşmiş Milletler Topluluğu ve ADÜ Ahbap Topluluğu üye kabul işlemlerini gerçekleştirdi.

Öğrenci toplulukları stantlarını gezen Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e yapacakları çalışmalar hakkında bilgi veren öğrenciler, topluluklarını tanıttılar.

Topluluklar Üniversitelerin Temel Taşlarıdır

Öğrencilerimizin düşüncelerini özgürce aktararak hayata geçirebilmelerinin topluluklarla mümkün olacağını söyleyen Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir “Gençlerimizi yarınlara hazırlamak ve onların bireysel gelişimlerine en iyi katkıyı sağlayacak olanakları sunmak bizim en başta gelen sorumluluklarımızdan biridir. Üniversitelerin gerçek sahiplerinin öğrenciler olduğu bilinciyle hayata geçirdiğimiz ve geçireceğimiz tüm faaliyetlerimizde öğrenci odaklı yaklaşımı esas almaktayız. Öğrencilerimizin serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek, ortak amaç etrafında birleşerek aktiviteler yapmak için oluşturdukları Topluluklar, Üniversitelerin temel taşlarıdır.” diyerek topluluk faaliyetlerini önemsediklerini ve desteklerinin devam edeceğini belirtti.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN