Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Öğrenci Toplulukları Kahvaltılı Toplantıda Bir Araya Geldi

10.03.2016
Üniversitemiz Öğrenci Toplulukları Koordinatörlüğünce 5 Mart 2016 tarihinde Merkez Kafeteryada değerlendirme toplantısı düzenledi.

Düzenlenen kahvaltıda öğrenci topluluklarıyla bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, toplulukların sorunlarını dinledi.

Toplantıya, Rektörümüz Prof.Dr Cavit Bircan,  Rektör yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, toplulukların danışman hocaları ve topluluk başkanları katıldı.

Rektörümüz Prof.Dr. Cavit Bircan, öğrenci topluluklarının tüm ihtiyaçlarının karşılanması için hazır olduklarının altını çizerek öğrencilerin her zaman yanında olduklarını belirtti. Üniversiteler için öğrenci topluluklarının önemli işlevleri olduğunu dile getiren Prof. Dr. Bircan, topluluklardan bahar şenlikleri hakkında fikir aldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca ise toplulukların yeni fiziki koşulları hakkında bilgi vererek öğrenci topluluklarının önemine değindi. Toplantının amacına ulaştığını ifade eden Prof. Dr. Tunca, “Koordinatörlük olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan öğrenci topluluklarının etkinlik yaparken iletişim kanallarını çok iyi kullanmaları gerektiğini ifade ederek gençlerin sosyal medya alanlarını daha aktif kullanmalarını önerdi.

Arş. Gör. Musa Tatar öğrenci topluluklarının 2015-2016 Güz Yarı Yılında yapmış olduğu etkinlikleri ve topluluklar için yapılan yenilikleri anlatan bir sunum yaptı. Tatar, kahvaltının amacının toplulukların birbirleriyle olan etkileşimini arttırmak olduğunu ifade ederek toplulukların birlikte etkinlikler düzenleyebileceklerini vurguladı.

Samimi bir ortamda geçen kahvaltıda, topluluk üyeleri düşüncelerini açıklayarak etkinlik düzenleme konusunda iletişime geçme ve birlikte hareket etme noktasında hemfikir oldular.  Etkinlik, merkez kafeterya önünde hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN