Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Odessa Devlet Üniversitesi Öğretim Üyeleri, Mühendislik Fakültesini Ziyaret Etti

05.06.2023
Odessa Devlet Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği ve Mimarlık Bölümünden Doç. Dr. Olena Chernieva, Doç. Dr. Iryna Grynyova ve Doç. Dr. Yuliia Somina 15-26 Mayıs 2023 tarihleri arasında Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümünü ERASMUS KA107 projesi kapsamında ziyaret etti.

Doç. Dr. Chernieva, Doç. Dr. Gryonyova ve Doç. Dr. Somina ziyaret esnasında, Üniversitemiz öğretim üyeleri ve öğrencilerimize bağlı bulundukları üniversite ve bölümler hakkında paylaşımlar yaparak mevcut uygulamalar hakkında bilgilendirme yaptı. Ziyaretçi öğretim üyeleri, uzmanlık alanlarına ait sunumları ile gelecekteki olası iş birlği imkanları için bilgiler paylaştı. İkinci kez gerçekleşen ziyaretin, çoklu iş birliklerine olanak tanıması için fakülte düzeyinde ilgili ana bilim dalları ile görüşmeler yapılarak mevcut proje ve yayın hazırlıkları konusunda sunumlar gerçekleştirildi. 

 Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Böğrekçi, ERASMUS KA107 projesine katkılarından dolayı Odessa Devlet Üniversitesi öğretim üyelerine teşekkür belgesini takdim etti.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN