Nazilli SHMYO’da “Oryantasyon Eğitimi” ve “Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi” Verildi

18.10.2024
Üniversitemiz Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda (SHMYO) 2024-2025 eğitim-öğretim yılı yeni kayıt yapan öğrencilere yönelik 9 Ekim 2024 tarihinde “Oryantasyon Eğitimi” ve “Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi” verildi.

Nazilli SHMYO akademik personeli ve öğrencilerinin katılım sağladığı Oryantasyon Eğitimi, Nazilli SHMYO Müdürü Doç. Dr. Serap Gökçe Eskin’in konuşmaları ile başladı. Eğitimde, öğrencilere dersler, sınavlar, çift anadal ve yandal programları, OBİS sistemi, staj, akademik takvim, danışmanlık ve sosyal-kültürel etkinlikler ile ilgili bilgi verildi.

Nazilli Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği’nde görevli komiser tarafından öğrencilere ‘Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi’ verildi. Eğitimde uyuşturucu madde bağımlılığı, bağımlılık döngüsü, narkotik suçlarla mücadelenin önemi ve bu konudaki yasal haklarına yönelik konulara değinildi.

Etkinlik soru- cevap bölümünün ardından sona erdi.